Liposzomális C-vitamin készítés házilag II. változat
Kitűnő recept, az így bevitt C-vitamin 93%-ban jut el a véráramba és onnan a sejtekbe.
Elkészítés módja
Liposzomális C-vitamin házilag, egyszerűen készíthető Fillzen Napraforgó lecitin és Fillzen C-vitamin felhasználásával.
Hozzávalók:
- 70 g (6 evőkanál) Fillzen Napraforgó lecitin
- 45 g (3 evőkanál) Fillzen C-vitamin
- 5 dl víz
- 2,5 dl desztillált víz
- továbbá, szükségünk lesz egy ultraszónikus tisztítógépre és egy botmixerre, vagy turmixgépre
Elkészítés:
A Fillzen Napraforgó lecitint oldjuk fel fél liter vízben.
A Fillzen C-vitamint oldjuk fel a desztillált vízben.
A két oldatot öntsük össze egy tálba, majd egy botmixerrel keverjük el.
Végül tegyük az ultraszónikus tisztítógépbe, és addig hagyjuk bekapcsolva, ameddig az oldat állaga tejszerű nem lesz.
Az oldat hőmérséklete ne emelkedjen 40 oC fok fölé!
Fogyasztás és tárolás:
Az ajánlott mennyiség az oldatból napi három evőkanál. A felhasználásig célszerű hűtőszekrényben tárolni.
Jellemzői:
Színe barna, állaga közepesen sűrű, íze olajos napraforgómag íz.
Az alapanyagok, napraforgó lecitin, c-vitamin megvásárolható a
hivatalos Fillzen WEBSHOPBAN