






Liposzomális C-vitamin készítés házilag I. változat
Az így bevitt C-vitamin lényegesen nagyobb mértékben szívódik fel mint az aszkorbin magában
Elkészítés módja
Liposzomális C-vitamin házilag, egyszerűen készíthető Fillzen Napraforgó lecitin és Fillzen C-vitamin felhasználásával.
Hozzávalók:
- 70 g (6 evőkanál) Fillzen Napraforgó lecitin
- 45 g (3 evőkanál) Fillzen C-vitamin
- 5 dl víz
- 2,5 dl desztillált víz
- továbbá, szükségünk lesz egy ultraszónikus tisztítógépre és egy botmixerre, vagy turmixgépre
Elkészítés:
A Fillzen Napraforgó lecitint oldjuk fel fél liter vízben.
A Fillzen C-vitamint oldjuk fel a desztillált vízben.
A két oldatot öntsük össze egy tálba, majd egy botmixerrel keverjük el.
Fogyasztás és tárolás:
Az ajánlott mennyiség az oldatból napi három evőkanál. A felhasználásig célszerű hűtőszekrényben tárolni.
Jellemzői:
Színe barna, állaga közepesen sűrű, íze olajos napraforgómag íz.
Az alapanyagok, napraforgó lecitin, c-vitamin megvásárolható a
hivatalos Fillzen WEBSHOPBAN