Liposzomális C-vitamin házilag – 1

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Facebook

Liposzomális C-vitamin készítés házilag  I. változat

Az így bevitt C-vitamin lényegesen nagyobb mértékben szívódik fel mint az aszkorbin magában

Elkészítés módja

Liposzomális C-vitamin házilag, egyszerűen készíthető Fillzen Napraforgó lecitin és Fillzen C-vitamin felhasználásával.

Hozzávalók:

  • 70 g (6 evőkanál) Fillzen Napraforgó lecitin
  • 45 g (3 evőkanál) Fillzen C-vitamin
  • 5 dl víz
  • 2,5 dl desztillált víz
  • továbbá, szükségünk lesz egy ultraszónikus tisztítógépre és egy botmixerre, vagy turmixgépre

Elkészítés:

A Fillzen Napraforgó lecitint oldjuk fel fél liter vízben.
A Fillzen C-vitamint oldjuk fel a desztillált vízben.
A két oldatot öntsük össze egy tálba, majd egy botmixerrel keverjük el.

Fogyasztás és tárolás:

Az ajánlott mennyiség az oldatból napi három evőkanál. A felhasználásig célszerű hűtőszekrényben tárolni.

Jellemzői:

Színe barna, állaga közepesen sűrű, íze olajos napraforgómag íz.

Az alapanyagok, napraforgó lecitin, c-vitamin megvásárolható a
hivatalos Fillzen WEBSHOPBAN

liposzomatikus c-vitamin házi készítése

Liposzomális C-vitamin készítés házilag

Vélemény, hozzászólás?